Vi bygger framtidens infrastruktur

Linccon Group är en expansiv aktör inom järnväg, bygg och anläggning som arbetar med infrastruktur i Norden. Vi erbjuder hög teknisk kompetens, kapacitet och stor kunskap som i nära samverkan levererar projektets totala behov genom hållbara affärslösningar, tjänster och produkter för enkla eller sammansatta behov inom entreprenad- och logistiksektorns hela livscykel.

Varje dag gör vi insatser som skapar förutsättningar och nytta för såväl kunder som samhälle. Genom långsiktiga, lönsamma och utvecklande affärer ska våra tjänster och produkter vara det mest hållbara och självklara valet för kunderna med det gemensamma målet – projektet ska gå bra och leverera i tid, hålla hög kvalitet, säkerhet och vara lönsamt.

För att möta kundernas krav på ett väl sammanhållet utbud av tjänster och produkter har Linccon valt att verka i tre divisioner; Anläggning, Järnväg och Bygg. För att tillfredsställa behovet av närhet till kund och specialkompetens finns det inom Group specialistbolag som bidrar till kärnverksamheten. Bolagen är centralt samordnade av kärnbolaget Linccon Group och arbetar gemensamt under varumärket Linccon. Varumärket Linccon representeras för närvarande av Linccon Group – Linccon Electro – Linccon Metric – Linccon Cargo – Linccon Components.

Vår ambition är att alltid lösa kundens uppdrag kostnadseffektivt, säkert och tryggt, oavsett uppdragets storlek och omfattning

Kontakt

Kontakta oss om du vill veta mer om oss. Du når oss enklast genom vår växel eller via mail.

Huvudkontor
Maskingatan 3, 19560 Arlandastad/Stockholm
Växel: +46 8 411 08 00
E-post: info@linccon.se

Lokalkontor:
Kiruna, Boden, Umeå, Kil, Kristinehamn, Örebro, Växjö, Höör och Övermark (Finland)

Divisionsområden

Division Järnväg

Division Järnväg

Division Bygg

Division Bygg

Division Anläggning

Division Anläggning