Linccon Group kontrakteras som UE för utförande av fibergrävning i Gagnef & Rättvik

Linccon Group Division Anläggning kan idag meddela att vi har kontrakterats som underentreprenör avseende fibergrävning i två olika projekt som avser Gagnef och Rättviks kommun. Projektet som är ett samarbete mellan Linccon – SRR och beställaren Tunbyns Grävkonsult har nu pågått sen november och kommer att slutföras innan årsskiftet.

Vi vill samtidigt gratulera Tunbyns Grävkonsult till årets supergasell !

Projektledare Division Anläggning, Karl-Johan Stridsberg kommenterar tilldelat kontrakt enligt följande och ser samtidigt positivt på framtiden!

Karl-Johan, berätta vad avser projekten?
– Vi utför i detta projektet själva grävningen och ser till att allt är förberett inför blåsning av fiber och installation. Den totala sträckan vi kommer att ha genomfört i båda projekten är om ca: 26 km.

Har ni fler projekt på gång inom just fibergrävning?
– Ja det har vi! Just nu har vi flera stora förfrågningar som vi tittar på som avser större delar av 2019 och 2020. Min förhoppning är att flera av dessa ska vara kontrakterade innan årets slut.

Hur ser du på 2019 för Division Anläggning?
– Det ser väldigt bra ut, vi har en bra orderstock, väldigt många olika förfrågningar och en marknad som investerar. Vi spänner bågen rätt högt faktiskt och siktar in oss på att kunna erbjuda leverans inom mark & grundläggning, fiber, elkraft, väg & infra, exploatering, utemiljö.

Ni växer, avser ni att realisera projekten med egen personal?
– Ambitionen är naturligtvis att fortsätta växa! Dels med egen personal och här pågår just nu flera rekryteringar inom divisionen där vi fyller på med erfarna projektledare och yrkesarbetare med olika kompetensområden, vissa tjänster är redan tillsatta vilken vi snart kommer att informera om. Samtidigt vill vi inte äga samtliga resurser, utan ta hjälp av branschens outtömliga kapacitet. För detta skapade vi en nyligen en ny tjänst på vår hemsida där medleverantörer kan se vårt behov av kapacitet i projekt. Styrning och delaktighet ska alltid ske med Linccon anställda till viss nivå.

Om du får önska något inför jul, vad blir det då?
– En tjäl och snöfri vinter!

Vill du veta mer om Linccon är du välkommen till vår hemsida http://www.linccon.se/ alternativt kontakta oss via vår växel +46 (0)8 – 4110800

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.