Linccon Group hälsar Karl-Johan Stridsberg välkommen till Division Anläggning.

Division Anläggning växer så det knakar med Affärschef Magnus Ask Olsson i spetsen och det är med största nöje som vi hälsar Karl-Johan Stridsberg varmt välkommen som projektledare och Magnus högra hand.

Karl-Johan och Magnus har tidigare varit kollegor och kommer således att ta stöttning av varandra inför planerad tillväxt inom segmentet anläggning. De har båda vanan av att arbeta med stora projekt i samverkan med andra, med kunskap inom avtalsrätt och kalkylarbeten.

Tidigare kommer Karl-Johan från Nordbecks Entreprenad inom SMA koncernen där han inom Nordbecks hade nyckelrollen som vice VD över ca 65st anställda. Dessförinnan var han anställd som vice VD på Kabel Anläggning i Syd AB med ansvar över 114 anställda.

Karl-Johan är en positiv, glad, driven och ansvarstagande person med stort engagemang som alltid ger sitt yttersta i alla lägen och aldrig ger upp. Han är en drivande projektledare med vanan av att hantera stora projekt och har erfarenhet inom kraft, fiber, mark och anläggning.

Hos oss kommer Karl-Johan att arbeta tätt tillsammans med Affärschef Magnus Ask Olsson inom Division Anläggning. Deras gemensamma roller är att driva och driftsätta projekt och att därmed generera nya inom segmentet kraft, fiber, mark & anläggning.

Varm välkommen Karl-Johan, hur ser du på din nya roll här hos oss?

-Tack så mycket, det ska bli otroligt spännande! Jag ser fram emot att få komma igång direkt och med tanke på alla förfrågningar vi har så blir det nog en hektisk period framöver, gissar jag! Men det är även då som jag trivs som bäst, när jag har att göra!

Vad blir nästa steg för dig?

-Dels kommer det att bli att driftsätta merparten av de förfrågningar vi har över landet och få igång dessa i produktion. Här behöver vi även få in fler leverantörer med maskinkapacitet och bemanning med erfarenhet inom kabeldragning, fiber och det blir min roll att pussla ihop detta.

Ser du ett stort behov framöver av externt inhyrd kapacitet?

-Ja vi behöver alltid få in fler medleverantörer, så om det finns ledig kapacitet där ute kan man alltid kontakta mig! Gissningsvis kommer vi behöva ta in ett femtiotal grävmaskiner och bemanning till dessa inom närtid till olika platser runt om i landet. Vissa av projekten ska igång redan nu till veckan.

Varmt välkommen Karl-Johan!

Karl-Johan Stridsberg
Projektledare
Växel: +46 (0)8 411 08 00
Mobil: +46 (0)72 531 28 99
E-post:

Vill du veta mer om Linccon är du välkommen till vår hemsida http://www.linccon.se/ alternativt kontakta oss via vår växel +46 (0)8 – 4110800

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.